Innbundet

Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom

John Rørdam

Vanlig pris: kr 549

Kampanje: kr 149

Mer info om boka +


"Beste norske kokebok 2009"

Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake.
Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende oppskrifter alle kan få til hjemme på kjøkkenet, møter med mennesker i og rundt bakeriet - og hva som egentlig er hemmeligheten hvis du vil oppfylle en drøm.

Morten Schakenda er utdannet kokk og har jobbet på restauranter som Jan's Mat og Vinhus, D'Artagnan og Bagatelle. Han var med på å starte Terra Bar ; Restaurant, jobbet med Harald Osa på Holmenkollen Restaurant, var mange år på Gastronomisk Institutt og på Kokkelandslaget før han begynte som lærling ved Åpent Bakeri. Etter to år flyttet han til Lom og etablerte Bakeriet.

"Brukt som kokebok: Så rett på sak at du faktisk kommer til å bake herlighetene.
Lest som kokebok: Er den innsatt med lukten av nybakt brød, eller bare virker det sånn?"
Yngve Ekern, Aftenposten

Produktet   ble lagt til i handlekurven. Se handlekurven

x