Birger Svihus foto_Gisle Bjørneby

Foto: Gisle Bjørneby


Birger Svihus


Birger Svihus er professor i ernæring ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås. Han har skrevet bøkene "Fedmefaktor - Nøkkelen til mat og vektbalanse" (2007), og "Slank med fedmefaktor - 7 nye og virkningsfulle råd". Svihus fokuserer på matens energiinnhold og fetende effekt. På en skala fra 0 til 100 angir fedmefaktoren antall gram fett som kan sette seg på kroppen fra 100 gram matvare. Hans siste bok er "Spiselig. En fortelling om maten og mennesket" (2016).

Bøker av Birger Svihus

  • Spiselig

    En fortelling om maten og mennesket

    Birger Svihus

    Ikke på lager

    Det er en voldsom interesse for mat i dagens samfunn, men det hersker også stor forvirring og mange myter om hva som er sunt og usunt for oss.

  • Spiselig - ebok

    Birger Svihus

    Det er en voldsom interesse for mat i dagens samfunn, men det hersker også stor forvirring og mange myter om hva som er sunt og usunt for oss.

Produktet   ble lagt til i handlekurven. Se handlekurven

x